Meer over Robert Koelewijn, fotograaf JuistInBeeld Bedrijfsfotografie.

Fotograaf Robert Koelewijn
Fotograaf Robert Koelewijn

Mijn naam is Robert Koelewijn. Fotograaf en eigenaar van JuistinBeeld Bedrijfsfotografie. Ik ben 38 jaar oud en woon in Nijkerk met mijn 2 kinderen Anne en Robbin. Al bijna 20 jaar mag ik mijn dagen vullen met wat ik liefst doe: fotograferen!

 

Het grootste deel van de dag ben ik onderweg. Omdat ons bedrijf is gevestigd in Nijkerk (Midden-Nederland),  bevinden mijn opdrachtgevers zich door het hele land. Waar het kan, probeer ik opdrachten altijd zoveel mogelijk te combineren, waardoor reistijden gedeeld kunnen worden en de reiskosten daardoor meevallen. 

 

Het doel is iedere dag weer om mijn opdrachtgevers de beelden te leveren die ze verwachten. Bij nieuwe klanten is het daarom ook erg belangrijk dit vooraf goed af te stemmen. In ieder geval telefonisch, maar waar het kan liever persoonlijk. Het is goed om de wensen van de opdrachtgever goed te bespreken. Hierdoor ontstaan vaak nieuwe ideeën en inzichten. Het is prettig om hier vóóraf achter te komen ;)

 

Voor veel bedrijven verzorg ik al jaren de fotografie. Hierdoor ontstaat er altijd een goede samenwerking en zijn de lijntjes kort. En dat werkt wel zo prettig, voor mij, maar ook zeker voor de klant. Van een enkel portret of persmoment tot een volledige reportage voor een website of jaarverslag. Ik kom graag met u in contact, zodat we alle mogelijkheden samen kunnen bespreken. Bel mij direct op 06-53937223. Tot snel!

 

Anderen over JuistInBeeld Bedrijfsfotografie.

 

"Voor de Nederlandse Expert Groep werk ik al een aantal jaren samen met Robert. Hij maakt foto's voor het relatiemagazine en het jaarverslag. Prettig in de samenwerking met Robert is dat hij snel reageert, duidelijk communiceert en flexibel werkt. Zo zorgen we er samen voor dat elke deadline wordt gehaald."

---

"Portretfoto's van onze bestuurders, een beeldbank voor Leerlingzaken of een in scene gezette entourage voor een brochure: Robert levert altijd kwalitatief goed materiaal. Hij bereidt zich goed voor en bespreekt de opdracht vooraf met alle betrokkenen. Snelle levering, flexibel en zeer klantvriendelijk. Kortom, heerlijk om mee samen te werken."

---

''Fotografie verzorgd door Robert Koelewijn is voor ons altijd een geruststellende gedachte. De opdrachten worden niet alleen subliem uitgevoerd, maar Robert is ook een ware 'ambassadeur' voor de organisatie Euretco. En dat alles om de kwaliteit in elke opdracht waar te borgen. Flexibel, snel, kwaliteit voor kwantiteit en meedenken. Een hele fijne samenwerking!"