Architectuurfotografie voor 4D Architecten

Fotografie voor 4D Architecten

Sinds enkele maanden mag ik de architectuurfotografie verzorgen voor een mooi architectenbureau in Nijkerk. 4D Architecten. Ook bij hen kwam de vraag naar boven: 'Zijn wij wel op de juiste manier in beeld?'

 

4D Architecten creëert  schitterende projecten en zij vinden dat dat gezien mag worden. En daarom wilden ze het eindresultaat graag met zorg vastgelegd hebben. En vanuit die gedachte bezoek ik deze projecten nu met veel plezier.

Eerst loop ik samen met de bewoners of gebruikers van de panden uitgebreid rond om vervolgens met mijn eigen blik het project in een aantal pakkende en sprekende beelden vast te leggen. Fantastisch om te doen. Om de verhalen van de bewoners te horen, de gedachte van de architect terug te zien. En nog mooier, om achteraf te horen dat je de architect met andere ogen naar zijn eigen creatie hebt laten kijken. Geweldig!

 

Is uw bedrijf al op de 'juiste manier in beeld'? Of twijfelt u en zou u daar graag eens samen met mij over 'sparren'? Neem contact op via 06- 53937223. Hoe korter de lijntjes, hoe beter toch? ;)

 

Met vriendelijke groeten,

 

Robert Koelewijn

JuistInBeeld Bedrijfsfotografie

Nijkerk

 

1 Berichten

De mooie producten van Boboli.

Als bedrijf is het noodzakelijk om op de 'juiste manier' in beeld te zijn. En met trots mag ik zeggen dat JuistInBeeld Bedrijfsfotografie (onderdeel van Studio Nijkerk) dit sinds enkele maanden mag verzorgen voor het mooie bedrijf Boboli Benelux uit Bunschoten - Spakenburg.

 

Boboli bakt sinds 1998 een breed mediterraan broodassortiment en levert binnen heel Europa en ver daarbuiten. Het bijzondere brood vindt uit de professionele ambachtelijke bakkerijen zijn weg naar supermarkten, bedrijfsrestaurants, tankstations en vliegmaatschappijen. Van volledige maaltijd tot tussendoortje. Boboli is altijd buon appetito!

 

JuistInBeeld helpt bij het in beeld brengen van de mooie producten van Boboli Benelux. Ook als de tijdsdruk groot is. Is uw bedrijf al op de juiste manier in beeld? Of is uw reclamebureau op zoek naar een partij die haar klanten nog beter in beeld kan brengen. Neem dan direct contact op met JuistInBeeld Bedrijfsfotografie en ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Mijn telefoonnummer is  06 - 53937223.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Robert Koelewijn

Fotograaf JuistInBeeld - Studio Nijkerk

0 Berichten

Wel of niet klikken? je foto is bepalend

LinkedIn heeft in Nederland nu zo'n 5 miljoen gebruikers. En het groeit nog steeds. De verklaring van het succes is dat het sociale netwerk twee doelen dient en daarom ook twee doelgroepen vangt: Aan de ene kant de ondernemers en bedrijven en aan de andere kant de werkzoekenden. Met zo'n 600.000 mensen op zoek naar een baan heeft LinkedIn de wind in de rug. Dat wil overigens niet zeggen dat we allemaal even handig zijn in het gebruik van LinkedIn.

We zijn ons er vaak te weinig van bewust dat LinkedIn kan fungeren als een uithangbord dat 24/7 op het internet staat.Belangrijk element van dat uithangbord is de profielfoto. 

Je kunt deze in je voordeel laten werken, maar ook zeker in je nadeel. Als je je realiseert dat 40 procent enkel op basis van je profielfoto jouw pagina bezoekt - of niet - snap je hoe belangrijk die foto is.

 

Stel je als bedrijf of organisatie daarom eens de volgende vraag: Zijn wij binnen onze organisatie wel op de juiste manier in beeld? 

En als werkzoekende: Krijgt een ander door mijn foto wel het juiste beeld van mij?

JuistInBeeld denkt heel graag mee over deze vraag en helpt graag bij de oplossing. Neem contact op met Robert Koelewijn via 06 - 53 93 7223 of mail naar info@juistinbeeld.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Robert Koelewijn

JuistInBeeld Bedrijfsfotografie

Nijkerk

06 - 53 93 7223

 

Bron: DeOndernemer.nl 

0 Berichten

Daarom zijn foto's zo belangrijk!

Een goed beeld zegt zoveel meer dan tekst alleen

 

Cliché of niet, onderzoek wijst uit dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Bovenstaande afbeeldingen (verkeersborden) zijn hier het bewijs van. 

 

Welke bord was bijna direct duidelijk? Waarschijnlijk was het de linker foto. En dat terwijl er alleen maar een afbeelding opstaat. Maar hoe komt het dat we foto’s zoveel makkelijker herkennen? Waarom vinden we afbeeldingen zoveel interessanter dan tekst? En hoe komt het dat we foto’s vaak zoveel makkelijker begrijpen?

 

Ons brein houdt van foto’s

 

Dat komt doordat ons brein zo is ingericht dat wij als mensen de wereld het liefst visueel interpreteren. Wij kijken liever dan dat we lezen. Dat is makkelijker voor de hersenen. Onderzoek heeft uitgewezen dat wij visuele presentaties zoals foto’s binnen 0,25 seconden verwerken. En dat we deze ook vaak direct begrijpen. Daar kan geen enkel stuk tekst tegenop.

Alleen het lezen van 1 woord kost al meer tijd. En dan hebben we de tekst nog niet eens verwerkt. Als je dan nagaat dat de gemiddelde consument zijn gedachten ongeveer 8 seconden op een taak richt kan je nagaan dat je met een foto veel meer kan bereiken dan met tekst alleen.

En ander voordeel van foto’s is dat de consument deze makkelijker onthoudt. Hij slaat dit simpelweg beter op. We begrijpen beter wat de afbeelding ons vertelt en we kunnen de afbeelding beter terughalen uit ons geheugen.

 

 

Kleur

 

Tekst zien we het liefst in één kleur. En dan nog het liefst in zwart of wit. Een foto zien we echter liever in kleur. De gemiddelde aandacht van een zwart-wit foto is namelijk maar 2/3 van een seconde. Terwijl we gerust 2 seconden naar een kleurenfoto kunnen kijken.

 

Dus, vind je het belangrijk dat je boodschap overkomt? Overweeg dan zeker duidelijke en professionele foto's. JuistInBeeld helpt je daar graag bij.

 

Reageer via de site of bel. En maak gebruik van de gratis kennismakingsactie! (Mijn telefoonnummer is 06-5937223)

 

Robert Koelewijn

JuistInBeeld.nl

1 Berichten

Nieuw beeldmateriaal Domicilie Makelaars

"Nieuwe beelden als ondersteuning van een offerte, nieuwsbrief of andere bedrijfsuitingen'' Dat was de opdracht van Domicilie Makelaars. 

 

Helaas werkte het weer niet mee, dus worden de foto's op locatie op een ander moment gemaakt. Maar in onze studio was het gelukkig droog.

We hebben samen met Domicilie een serie frisse, ontspannen en ook kleurrijke beelden kunnen maken die een goed beeld geven van de het team van Domicilie Makelaars. Voor Linkedin, Facebook of Twitter hebben we direct nieuwe profielfoto's gemaakt. Uiteraard met een rustige achtergrond, zodat de aandacht vooral op het gezicht blijft. Zinvol om deze af en toe te vervangen. En ze waren er nu toch;)

Als bedrijf is het van groot belang om de mens achter de bedrijfsnaam of het logo vooral te laten zien. En dat heeft deze opdrachtgever in ieder geval heel goed begrepen. U toch ook?

 

Bent u als bedrijf Juist in Beeld?  Overleg met Robert Koelewijn. 06-53937223

0 Berichten